Commerce à louer

2500€ + 100€ par mois

145 mètres carrés

Immoweb code : 10922298
Immoweb code : 10922298

Aperçu

145 mètres carrés habitables
2594 mètres carrés de terrain
Étage : 0

Description

Handelspand

Désolé il n'y a pas de traduction française. Op zoek naar een ruim kantoor met industriële vibes dat je nog helemaal naar wens kunt afwerken en inrichten? Dat kan hier, en de fijne locatie in een gegeerde Berchemse buurt krijg je er zo bij, net als de toffe binnentuin.
Het is hier op het gelijkvloers dat jouw casco kantoor wacht, een prachtige ruimte die je nog helemaal zelf kunt afwerken.
De gemeenschappelijke inkomhal is groot én veilig, dankzij de camerabewaking. Handig om te weten als je je kostbare elektrische fiets wilt parkeren in de ondergrondse fietsenstalling. Van zodra je het kantoor binnenstapt, valt de mooie ruimte meteen op. Met 8 ramen aan de straatzijde en meterslange schuiframen achteraan, trek je hier dan ook heel wat licht binnen. De zichtbare luchtbuizen geven het geheel meteen een stoere, industriële touch.
Je hebt hier met bijna 150 m² heel wat plaats op kantoor, waarbij je de afwerking en de indeling nog zelf kunt bepalen. Een open office met enkele zithoekjes? Dat kan. Toch liever een vergaderzaaltje? Dat kan ook. Of ga je voor een fijne co-workingspace? Geen probleem. Ook een kantoor voor vrije beroepen is een optie, met uitzondering van dierenarts, radioloog, tandarts en geneesheer.
Ook het open zicht op de toffe binnentuin is een echte bonus hier in hartje oud-Berchem. Het terrasgedeelte op kiezeltjes voor de schuifdeur deel je met het kantoor aan de overkant, het zicht op groen krijg je er zo bij.
Voor meer info: https://www.imm

Contacter