Commerce à louer

2000€ par mois

115 mètres carrés

Immoweb code : 11196942
Immoweb code : 11196942

Aperçu

115 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Maison - Profession Libre

Désolé il n'y a pas de traduction française. Op een centrale locatie vinden we deze recente toonzaal/kantoorruimte aan de verbindingsweg tussen Herk-de-Stad en Hasselt.
Dankzij de drukke ligging langs deze N2 is er een grote visibiliteit voor uw toekomstige zaak. Parking is voorzien voor de deur en achteraan is er een garage voorzien.
Op minder dan 5km is de oprit van de E313 in Hasselt gelegen met verbinding richting Lummen, Antwerpen en Luik.

Het gebouw werd voltrokken in 2020 waarbij er gebruik gemaakt werd van hoogwaardige materialen die zorgen voor een modern en stijlvolle uitstraling.
Er werd tijdens de constructie zoveel mogelijk rekening gehouden met het gebruik van energiezuinige materialen wat resulteert in een E-peil van E14 voor het handelsgedeelte.

Op het gelijkvloers vinden we de handelsruimte/toonzaal terug met een oppervlakte van ± 63m². Hierbij hoort achteraan twee bureauruimtes, twee bergruimtes, een toilet en een keuken. In totaal omvat het handelsgedeelte een ±115 m².
De grote ramen aan de voorkant zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht en geven uw onderneming een uitnodigende uitstraling aan uw potentiële klanten.
Er is een kelder voorzien van ±42 m² met een hoogte van ±2m30.

Het handelsgedeelte kan via de toonzaal bereikt worden alsook via de aparte inkom aan de achterkant.

Achter het gebouw vinden we nog parkeermogelijkheid en een bijhorende garage.
Het handelspand beschikt over 9 private

Contacter