Commerce à louer

650€ par mois

125 mètres carrés

Immoweb code : 11007826
Immoweb code : 11007826

Aperçu

125 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Voor meer informatie of een bezoek, contacteer Frederik op het nummer 0468 15 17 75 of mail naar [email protected]. Tot binnenkort!

Meer info: www.bellesvastgoed.be/te-huur/lier-kartuizersvest-6c

Dit handelspand vinden we in het centrum van Lier, vlakbij allerhande winkels, horeca en recreatie. De Grote Markt is op wandelafstand, net zoals openbaar vervoer (trein/bus).

De beschikbare ruimtes bevinden zich op de tweede en derde verdieping van het gebouw. Het gelijkvloers en de eerste verdieping zijn reeds in gebruik.Op de tweede verdieping vinden we een grote lichtrijke ruimte (voordien ingericht als leefruimte) met een handige geïnstalleerde keuken, voorzien van kookvuur met dampkap, microgolf en koelkast. Van hieruit kan je naar het fijne terras (ca. 14m²). Ook is er een apart toilet.

Op de derde verdieping bevinden zich 2 voormalige slaapkamers, makkelijk te gebruiken als bureau- of bergruimte. Beide ruimtes zijn voorzien van dakramen. Ten slotte is er een ruime badkamer met bad, een dubbele lavabo en toilet.

Dit handelspand is dé ideale mogelijkheid om kleine zelfstandige activiteiten uit te voeren (een klein kantoor/atelier of voor de stockage van een webshop).

Onmiddellijk beschikbaar, overeen te komen met huidige huurder.

Contacter