Commerce à louer

1200€ par mois

110 mètres carrés

Immoweb code : 11141948
Immoweb code : 11141948

Aperçu

110 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Commerce

Désolé il n'y a pas de traduction française. Ruim naar keuze in te richten winkelpand
Ben jij op zoek naar de perfecte locatie voor jouw nieuwe onderneming? Grijp dan nu je kans met deze veelzijdige L-vormige winkelruimte van ca. 110 m² met veel etalageruimte in het centrum van Sint-Gillis, gelegen aan een strategische en druk bezochte plek??
Met een ruimte van ca. 110 m² biedt deze winkel eindeloze mogelijkheden. Ideaal voor een broodjeszaak, wassalon, automatenwinkel, kantoor of welke onderneming je maar voor ogen hebt.
·??De afwerking van vloeren, muren en plafonds wordt in samenspraak met de eigenaar gerealiseerd. Geef jouw nieuwe zaak de uitstraling die perfect bij jouw visie past!

De ruimte zal beschikbaar zijn binnen ongeveer 3 maanden, zodat je voldoende tijd hebt om je voor te bereiden op een succesvolle start.

Dit pand biedt niet alleen een uitstekende zichtbaarheid aan voorbijgangers, maar het bevindt zich ook in een levendige buurt met een gevarieerd publiek. Of je nu gericht bent op de lunchmarkt, de wasbehoeften van de gemeenschap wilt bedienen, of innovatieve automaten wilt introduceren, deze locatie biedt alles wat je nodig hebt voor zakelijk succes!
Prijs : bespreekbaar al naargelang de afwerking.
Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen. Deze unieke kans mag je niet laten schieten!

Verdere info of een bezoek ter plaatse contacteer Immo Twins 052/55.55.5

Contacter