Immeuble commercial mixte à vendre

1450000€

992 mètres carrés

Immoweb code : 11299782
Immoweb code : 11299782

Aperçu

4 salles de bains
992 mètres carrés habitables
590 mètres carrés de terrain
Étage : 4

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Exclusief herenhuis met handelspand op toplocatie te Aalst

Dit prestigieus herenhuis gelegen op het Keizersplein is een vroeg 19de eeuws classicistische burgerwoning waar vroeger de brouwerij "Lelie" was gevestigd. Vandaag wordt er een exclusief schoonheidsinstituut op de gelijkvloers uitgebaat met privé wellness in de prachtige binnentuin. Bij de verbouwing in 2004 zijn de authentieke stijl elementen die beschermd zijn (gevel, trap, glasramen) behouden. U komt binnen in een majestueuze hall die u via de prachtige wenteltrap brengt in het woongedeelte op de 1ste verdieping: woonkamer prachtig zicht op het Keizersplein, een keuken, drie slaapkamers met elk hun badkamer of douche. Op de 2de verdieping heeft u nog twee slaapkamers, waarvan één met douche.

Het handelsgedeelte heeft verscheidene massageruimten en cabines voor schoonheidsbehandelingen. In de mooi aangelegde tuin geniet men van een wellness met douche en sauna. Er is een ruime kelder met wijnkelder en bergingen.

Een niet te missen opportuniteit voor verschillende doeleinden: B&B, Kantoor, showroom, beauty, events., kunstgalerij, prestige woning(en), kangoeroewoning of co-housing. Een pareltje in het hart van de stad.

Het betreft een verkoop via aandelenoverdracht zonder toepassing van registratierechten. Omdat het een beschermd monument is, geldt geen renovatieplicht in functie van de EPC klasse.
Voor meer info of een bezoek bel Ann H

Contacter