Commerce à vendre

260000€

105 mètres carrés

Immoweb code : 11059773
Immoweb code : 11059773

Aperçu

105 mètres carrés habitables
143 mètres carrés de terrain
2.476,00 € m²
Étage : 0

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Gelijkvloerse handelsruimte op toplocatie in het centrum van Hasselt. Ideaal voor eigen gebruik of als investering met een rendement van 5,8%! 

Deze mooie gelijkvloerse handelsruimte werd recent gerenoveerd en heeft een bruikbare oppervlakte van ca. 105m². De indeling is als volgt:  overdekte inkom, handelsruimte, dubbel toilet met handenwasser, deels ingerichte keuken met extra berging. Er is eveneens een kelder van 32m² voorzien als stockageruimte. 
Dit pand biedt  tal van mogelijkheden : kantoor, winkel, handel, ... en de etalage in de drukste winkelstraat van Hasselt zorgt voor veel  visibiliteit . 

Het pand is momenteel verhuurd (pizzeria) aan een maandelijkse huurprijs van 1.540 euro. Een ideale investering dus met een  rendement van 5,8% , geteld op een huurinkomst van 11 maanden/jaar. 

Deze handelsruimte is gelegen op een toplocatie; in het commerciële hart van Hasselt op wandelafstand van winkels, openbaar vervoer, verschillende scholen, ... Verkeerstechnisch een vlotte bereikbaarheid en er zijn voldoende parkeermogelijkheden voorzien in de (ondergrondse) parkings in de buurt. 

Contacter