Commerce à vendre

Faire offre à partir de 950000€

3038 mètres carrés

Immoweb code : 11323108
Immoweb code : 11323108

Aperçu

3038 mètres carrés habitables
3038 mètres carrés de terrain
Étage : 0

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Teherbestemmen heeft dit prachtig brouwerij-mouterijcomplex te koop en voerde een herbestemmingsstudie uit die u meer inzicht geeft in de toekomstige mogelijkheden van de site. Denk hierbij aan appartementen, kantoor- en winkelruimtes, praktijkruimtes etc...

Momenteel bestaande uit een zeer ruime handelszaak (reeds gedeeltelijk in verhuur), het woonuis (nog bewoond), een leegstaand bouwgedeelte, voormalige stallingen en de monumentale mouterijtoren. Gelegen op de drukke as tussen Diest en Hasselt en met de kruising van een fietsknooppunt, heeft deze site heel wat troeven en mogelijkheden in de hand voor de toekomstige eigenaars/ uitbaters.

Het geheel dateert uit de periode eerste helft 19de eeuw tot 1930 en is gelegen in een formatie rondom een grote binnenkoer met aanpalend woonhuis. Zowel de mouterijtoren als het bijgebouw zijn beschermd als monument. Het pand ligt vlak naast de Gete en de Getebrug. In Brouwerij De Ster werd vroeger de bekende Goudster gebrouwen, een bier van hoge gisting. Later werd het gebouw een depot van Cristal Alken.

Op dit moment wordt een deel van de handelszaak verhuurd aan marktconforme prijzen. Huidige huurders tonen interesse in een duurzame samenwerking, wat resulteert in een reeds gedeeltelijke invulling van de site ten voordele van iedere investeerder-koper. Neem gerust contact op met Niels voor wat meer informatie en/of een bezoek ter plaatse.

Contacter