Commerce à vendre

474000€

343 mètres carrés

Immoweb code : 11278147
Immoweb code : 11278147

Aperçu

1 salle de bains
343 mètres carrés habitables
950 mètres carrés de terrain
Étage : 0

Description

Immeuble de rapport - Appartement(s)

Désolé il n'y a pas de traduction française. Handelshuis (343m²) op toplocatie in Bazel
Locatie:
Het handelshuis is gelegen op een verbindingsweg, vlakbij wandelgebieden.
Beschrijving:
Het handelshuis is ingedeeld als handelsgelijksvloers met een bovenliggend appartement. Het handelsgelijkvloers beschikt over een grote commerciële ruimte met meerdere ruimtes, waaronder een keuken met eetruimte, magazijn en een kelder. De kelder is uiterst mate groot (209m²). Een leuke extra is dat er een voorziening voor een lift is naar de kelder. Aan de linkerkant van het gelijkvloers is er een overdekte doorrit voor ander andere stalling van wagens. De tuin is west geörienteerd en beschikt over een oppervlakte van +/-560m².
Het betreden van het bovenliggende appartement kan via de trap. Hier komen we terecht in een centrale hal die toegang verleent tot een leefruimte met centraal een open haard en aansluitend de keuken. Verder is er een aangelegd terras. Via de hal kunnen we nog drie slaapkamers, een badkamer en trap naar de zolder terug vinden. De zolder telt een oppervlakte van 96m².
Bijzonderheden:
- bewoonbare oppervlakte 343m² cfr. EPC
- ruime kelder van 209m² (niet meegeteld bij bewoonbare oppervlakte)
- ruime zolder van 96m² (niet meegeteld bij bewoonbare oppervlakte)
- renovatieverplichting niet- residentiële gebouwen van toepassing. Meer info: https://energiesparen.be/renovatieverplichting.

Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvast

Contacter