Commerce à vendre

695000€

309 mètres carrés

Immoweb code : 11271452
Immoweb code : 11271452

Aperçu

1 salle de bains
309 mètres carrés habitables
915 mètres carrés de terrain
2.249,00 € m²
Étage : 0

Description

Top gelegen restaurant met woonst in authentiek kader

Ben jij op zoek naar een prachtig en instapklaar restaurant op een landelijke maar toch vlot bereikbare locatie? Gevonden!
Dit prachtige restaurant biedt een ideale combinatie van landelijke charme en vlotte bereikbaarheid. Met tal van authentieke elementen, een ruime parking en een aparte feestzaal met eigen ingang, biedt deze locatie een unieke setting.

INDELING:

RESTAURANT:
Bij binnenkomst betreed je direct de eerste ruime zaal (61 m²) waar ook de volledig functionele toog zich bevindt. Via een aparte deur heb je gemakkelijk toegang tot een extra deel dat apart als feestzaal kan worden gebruikt of waar extra tafels kunnen worden geplaatst op drukke avonden (31 m²). Het restaurant beschikt ook over een volledig uitgeruste keuken (30 m²) met koelcel en een extra berging (9 m²). Toiletfaciliteiten zijn gemakkelijk bereikbaar en er is parkeergelegenheid voor meer dan 10 wagens.

BIJGEBOUW:
Het restaurant beschikt over een handig bijgebouw van 60 m² dat kan gebruikt worden voor professionele of privé doeleinden.

WONING:
Boven het restaurant is een ruime woning ingericht, met een grote living (36 m²), keuken (13 m²), extra berging (11 m²), badkamer met douche (8 m²) en een inkomhal (13 m²). Verder is er een zeer grote slaapkamer die perfect kan worden opgedeeld in twee aparte slaapkamers (41 m²).

Is dit de zaak waar jij al lang naar op zoek bent? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op voo

Contacter