Commerce à vendre

549000€

610 mètres carrés

Immoweb code : 11152179
Immoweb code : 11152179

Aperçu

1 salle de bains
610 mètres carrés habitables
3124 mètres carrés de terrain
Étage : 0

Description

Commercial

Désolé il n'y a pas de traduction française. Steakhouse Grill Carré blijft open!

Karaktervolle horecazaak/woning op een perceel van 3.124m²

Deze zaak met woonst zijn doordrenkt van geschiedenis, het horecagedeelte is ingericht met warme en rustieke details die het karakter van het pand versterken.

Ligging: Ideaal gelegen op de verbindingsweg tussen Lichtaart en Herentals met een grote visibiliteit voor een horecazaak. Omgeven door een bosrijke omgeving, vlakbij talrijke wandel- & fietsroutes, winkels, openbaar vervoer, ... én met een uitstekende visibiliteit en voldoende parkeergelegenheid.

Beschrijving: Het pand fungeert momenteel als horecazaak maar kan naar eigen noden worden ingedeeld. De gelijkvloerse verdieping van ca. 403m² is momenteel ingericht als volgt: inkomhal, 2 aparte toiletten, zaal, extra zaal, bar, keuken (toestellen kunnen worden overgekocht), stockageruimte, leefruimte.

De eerste verdieping kan bereikt worden via een aparte inkomhal en is ingericht als volgt: slaapkamer/leefruimte, bureau, badkamer en tweede slaapkamer.

Bent u opzoek naar een strategisch gelegen en interessante horecazaak met woongelegenheid op toplocatie? Dan bent u hier alvast op het juiste adres.
Extra's:
- CV op gas (2008)
- Vernieuwde ramen voorzijde, badkamer (2013)
- Bewoonbare opp: 610m²
- EPC: 339 kWh/m² (jaars)
- Geen renovatieverplichting
- 2 à 3 slaapkamers
Voor meer informatie, kijk snel op www.hey

Contacter