Commerce à vendre

* 225000€

85 mètres carrés

Immoweb code : 11132298
Immoweb code : 11132298
*hors taxes

Aperçu

85 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Ontdek een unieke zakelijke kans in het bruisende hart van de stad! Gelegen in een zijstraat van de Hoogstraat/Korenmarkt/O-L-Vrouwestraat, biedt deze gloednieuwe commerciële casco ruimte de perfecte setting voor jouw onderneming. Of je nu een trendy boetiek, een praktijk of een dynamisch kantoor wilt vestigen, dit pand vormt de ideale basis voor succes.

De ligging is absoluut strategisch, met de drukke Hoogstraat op steenworp afstand. Dit geeft je de mogelijkheid om te profiteren van de constante stroom van potentiële klanten die door het gebied trekken. De moderne architectuur van het pand zal ongetwijfeld de aandacht trekken en een positieve indruk achterlaten bij je klanten en partners.

De ruimte zelf is flexibel in te richten, zodat je het kunt aanpassen aan de specifieke behoeften van jouw bedrijf. Grote ramen zorgen voor veel natuurlijk licht, waardoor de ruimte een uitnodigende sfeer krijgt.

Dit is jouw kans om deel uit te maken van een levendige en groeiende gemeenschap. Mis niet de gelegenheid om je onderneming te vestigen in deze veelbelovende nieuwbouw handels- of kantoorruimte. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe dit pand de perfecte locatie kan zijn voor jouw zakelijk succes!

Contacter