Commerce à vendre

* 495000€

169 mètres carrés

Immoweb code : 11309617
Immoweb code : 11309617
*hors taxes

Aperçu

169 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Commerce-Bureaux-Rapport

Désolé il n'y a pas de traduction française. PERRON 19

Jouw ruimte in het hartje van Merelbeke voor het uitbouwen van uw handelszaak, praktijk of bedrijf!

Welkom bij Perron 19, waar binnen en buiten een visueel verbond aangaan om een unieke werkervaring te creëren op de voormalige eindhalte en stelplaats van de buurtspoorlijn Gent-Merelbeke. Dit high-end nieuwbouwproject, ontwikkeld door Sankt, biedt 2 casco commerciële ruimtes (kan ook samengevoegd worden tot 1 grote unit) en 5 riante woonunits aan stuk voor stuk voorzien van een luxueuze afwerking, drempelloze raampartijen en uitgestrekte terrassen die naadloos de binnen- en buitenruimtes verbinden.

Waarom Perron 19?

-Levendig Herontwikkelde Site:
Perron 19 kijkt uit op de prachtig heraangelegde tramstelplaats, omgeven door een bruisend nieuw plein. Bewonder de charme van behouden historische elementen, zoals de iconische woning van de stationschef en de oude opslagloodsen, die deze locatie een uniek karakter geven. Vlotte bereikbaarheid en parkeergelegenheid voor u en uw klanten.

-Optimaal comfort:
Geniet van ruim gedimensioneerde ruimtes met een overvloed aan natuurlijk licht in combinatie met de nieuwste technieken.

-Groen Karakter:
Omringd door een groene omgeving biedt Perron 19 het hele jaar door een aangename en rustige woon- en werkplek. Grote, drempelloze ramen en royale terrassen brengen overvloedig natuurlijk licht binnen, waardoor binnen en buiten één visu

Contacter