Commerce à vendre

295000€

130 mètres carrés

Immoweb code : 11170048
Immoweb code : 11170048

Aperçu

130 mètres carrés habitables
72 mètres carrés de terrain
4.097,00 € m²
Étage : 0

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Uniek Handelspand te koop in Moorsele!!!

Welkom bij dit prachtige handelspand op een toplocatie in het bruisende centrum van Moorsele! Momenteel fungeert dit pand als een succesvol restaurant, maar de mogelijkheden zijn eindeloos.

!!! Het pand kan in aandelen worden gekocht !!!

Bij het betreden van het restaurant word je verwelkomd in een inkomhal, die de perfecte eerste indruk creëert voor gasten. Het restaurant is slim ingedeeld over twee verdiepingen, waardoor er een optimale ruimtebenutting is en een unieke sfeer wordt gecreëerd.

Op het gelijkvloers vind je een praktische toog. De keuken is uitgerust met hoogwaardige apparatuur, waardoor het een ideale werkplek is voor elke ambitieuze chef-kok. Daarnaast is er een handige opbergplaats om alle benodigdheden georganiseerd te houden.

De eetplaats op het gelijkvloers biedt een gezellige en intieme setting voor gasten om te genieten van het eten.

Op de bovenverdieping bevinden zich de sanitaire voorzieningen, zodat gasten gemakkelijk toegang hebben tot moderne en schone faciliteiten. Daarnaast is er nog een extra zitgedeelte op de bovenverdieping. Hier kunnen de gasten genieten van de rust in combinatie met het restaurant gebeuren.

Een extra pluspunt van dit pand is de kelder, die kan dienen als opslagruimte voor voorraad of als uitbreiding van de huidige activiteiten

Maar wat dit pand werkelijk onderscheidt, is het prachtige en gezellige terras op deze toplocatie. Gasten kunnen genieten van hun maaltijden in de buit…

Contacter