Commerce à vendre

495000€

784 mètres carrés

Immoweb code : 11170012
Immoweb code : 11170012

Aperçu

1 salle de bains
784 mètres carrés habitables
784 mètres carrés de terrain
631,00 € m²
Étage : 0

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Ben je op zoek naar een handelspand met grote bruikbare vloeroppervlakte op een commerciële toplocatie met parking voor je deur? Lees dan zeker verder!

Deze zaak werd jarenlang succesvol uitgebaat dankzij haar ideale ligging en goede bereikbaarheid: gelegen op een verbindingsstraat in het centrum van Pamel, met veel parkeergelegenheid en een grote visibiliteit.
Momenteel werd dit pand ingericht als taverne met café en restaurant, maar door de grote bewoonbare oppervlakte op het gelijkvloers (228m²) beschikt dit pand over verschillende doeleinden: kinépraktijk, fitness, kinderopvang, winkel, dokterspraktijk, tweewoonst...De garage kan verder worden uitgebreid en kan dienen als opslagplaats, sportzaal...
Boven vinden we een groot duplexappartement (147m²) met 4 slaapkamers.

Het handelsgelijkvloers (228m²) bestaat uit 2 commerciële ruimtes die actueel gebruikt worden als café en restaurant. Deze zijn uitgerust met 2 bars, gastentoiletten en een industriële keuken.
Het duplexappartement bestaat op de eerste verdieping uit een lichtrijke leefruimte (33m²), een keuken met toegang tot het (gedeeltelijk overdekt) terras, 3 grote slaapkamers en een kleine berging.
Via de nachthal komen we op de bovenste verdieping waar we de vierde slaapkamer (15m²) vinden en de badkamer.

Hier je ondernemingsdroom starten? Aarzel niet om ons te contacteren!

Contacter