Commerce à vendre

895000€

310 mètres carrés

Immoweb code : 11387859
Immoweb code : 11387859

Aperçu

2 salles de bains
310 mètres carrés habitables
1996 mètres carrés de terrain
2.887,00 € m²
Étage : 0
Visite virtuelle

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Ontdek deze unieke kans : een handelspand met woonst , voorheen een gerenommeerd restaurant met een betoverend tuinterras , gelegen in het idyllische Sint-Laureins .
Het privégedeelte , een duplexappartement met twee slaapkamers waarvan 1 met dressing , twee badkamers , volledig moderne en ingerichte keuken , ruime woonkamer en terras met zonnewering , biedt een oase van luxe en comfort. Bovendien kunt u buiten genieten van een verwarmd zwembad (25°), overdekte jacuzzi en ingerichte buitenkeuken met salonruimte.
U beleeft het wellness gevoel midden in de natuur!

Het restaurantgedeelte of handelsgedeelte  is uitgerust met een royale inkomhal met vestiaire, twee aparte toiletten en een volledig ingerichte keuken met aparte secties voor warme en koude bereidingen. De eetzaal met bar en het ruime overdekte terras met aangrenzend buitenterras bieden een perfecte setting voor culinaire ervaringen en gastvrijheid van topniveau.

Deze prachtige locatie is tot in de kleinste details afgewerkt met luxueuze materialen en biedt alle voorzieningen voor een comfortabele en elegante levensstijl.
Bovendien beschikt het pand over een garage  en vier aparte buitenbergingen .
Mis deze unieke kans niet om te investeren in een prachtig gelegen pand dat klaar is om al uw dromen waar te maken.

ERA THUIS, zorgt voor je huis!

Contacter