Commerce à vendre

320000€

527 mètres carrés

Immoweb code : 10995821
Immoweb code : 10995821

Aperçu

1 salle de bains
527 mètres carrés habitables
570 mètres carrés de terrain
Étage : 0

Description

Interessante handelswoonst in centrum Wetteren

Désolé il n'y a pas de traduction française. Deze handelsruimte met woning is gelegen in het hart van Wetteren. De ligging van dit pand is zeer aantrekkelijk, met alle benodigde faciliteiten binnen handbereik. Winkels, scholen, een ziekenhuis en diverse andere voorzieningen bevinden zich allemaal op wandelafstand.

Het gebouw is opgedeeld in een veelzijdige handelsruimte die bestaat uit een grote entree, een ruime multifunctionele zaal, een aparte kantoorruimte en twee handige opslagplaatsen. Momenteel wordt de ruimte gebruikt als kopieercentrum, maar gezien de afmetingen zijn er talloze andere mogelijkheden denkbaar. Denk aan het creëren van een projectruimte of een feestzaal.
Achter de commerciële ruimte bevindt zich een woonruimte met een open leefruimte en een aangrenzende keuken. Daarnaast biedt het pand een ruime berging met een gezellige bar. Op de bovenverdieping zijn vier slaapkamers en een uitgeruste badkamer aanwezig, waardoor deze woning zeer veel ruimte biedt.

Deze woning biedt een overvloed aan potentieel dat zeker de moeite waard is. Of je nu droomt van een unieke woon-werkcombinatie of gewoon wilt genieten van de ruime indeling, hier vind je het allemaal. Ook naar projectontwikkeling kan dit zeker interessant zijn, met een totaaloppervlakte van 570ca en 473 bebouwde oppervlakte zijn er zeer veel mogelijkheden.

Wil je zelf ervaren wat dit pand te bieden heeft? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Je kunt Immo Zone bere

Contacter