Duplex à louer

950€ + 30€ par mois

1 chambre 70 mètres carrés

Immoweb code : 11358405
Immoweb code : 11358405

Aperçu

1 chambre
1 salle de bains
70 mètres carrés habitables
Étage : 2

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Duplex-appartement met 1 slaapkamer (+ dressing/bureau), om de hoek van het bruisende Mechelseplein in hartje Antwerpen. Het appartement heeft een oppervlakte van 70 m2. De woning werd stijlvol gerenoveerd (met o.a. parketvloer, nieuwe keuken & badkamer, ingebouwde kasten). Op loopafstand liggen supermarkten, winkels, restaurants en parken.

INDELING - De woning is gelegen op de tweede verdieping en bestaat zelf uit twee woonlagen. De lichte woonkamer met parketvloer grenst aan de open keuken met gloednieuwe toestellen (fornuis, oven en design-koelkast van SMEG). Daarnaast ligt de badkamer, uitgerust met dakkoepel, douche, wastafel en toilet. De badkamer geeft toegang tot de dressing met ingebouwde kasten. Deze dressing beschikt over een groot raam, dus veel daglicht, en kan ook als bureauruimte gebruikt worden. Via de open trap in de woonkamer beland je op de bovenste verdieping: de slaapkamer. Zowel in de slaapkamer als in de leefruimte is airconditioning aanwezig.

OMGEVING - Gelegen in het centrum. Met de vele restaurants, cafés, bezienswaardigheden en de winkels is dit een gezellige, levendige buurt. Goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

-De huurprijs bedraagt € 950 (+30) per maand exclusief gas, water en licht.
-De borg bedraagt 3 maanden huur.
-De woning is per direct beschikbaar voor minimaal 12 maanden.
-Ideaal voor starters, singles of koppel.
-Adres: Vleminckveld 50-2. Te bezichtigen op afspraak.

Contacter