Appartement à louer

895€ + 35€ par mois

3 chambres 136 mètres carrés

Immoweb code : 11306747
Immoweb code : 11306747

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
136 mètres carrés habitables
Étage : 3

Description

Duplex/Penthouse

Désolé il n'y a pas de traduction française. Praktisch gelegen duplex-appartement met 3 slaapkamers in de Gistelse Steenweg 46 bus 4 - 8200 Brugge. Dit appartement bevindt zich op de 3de en 4de verdieping van een kleinschalige residentie met lift. De ligging is bijzonder praktisch nabij de stad, omgeven door buurtwinkels, op fietsafstand van het station en bij de in- en uitvalswegen van Brugge. Het appartement bestaat uit:
> een inkomhal met gastentoilet > een ruime woonkamer met uitzicht op de Gistelse Steenweg en met een balkon > een gloednieuwe open keuken voorzien van alle toestellen > twee volwaardige slaapkamers > een douchekamer met lavabo. Een degelijke trap leidt naar de bovengelegen verdieping met: > een derde volwaardige slaapkamer > een badkamer met ligbad en dubbele lavabo
> een apart toilet > een praktische berging. Kortom: een comfortabel appartement met veel potentieel op fietsafstand van de stad en het station. Huurprijs: huurprijs 895 Euro per maand + 35 Euro algemene kosten.

Contacter