Duplex à louer

900€ par mois

2 chambres 136 mètres carrés

Immoweb code : 11278106
Immoweb code : 11278106

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
136 mètres carrés habitables
Étage : 1

Description

Duplex/triplex

Désolé il n'y a pas de traduction française. Gezellige, uiterst ruime triplex met parkeergelegenheid | BEZOEKDAG 03/04/2023 op afspraak
Deze kleinschalige residentie 'De Pauw' is gebouwd in 2010-2011 en deze ruime charmante triplex heeft maar liefst een bewoonbare oppervlakte van 136m² met als indeling: bij het betreden op de eerste verdieping verwelkomd door een ruime inkomhal, compleet ingericht met een handige vestiaire ruimte en een gastentoilet.
Verder bevindt zich de uitgeruste keuken, deze straalt een rustieke charme uit met zijn prachtige houten afwerking en ingewerkte zitbank. Een vaste tafel biedt de perfecte plek voor ontbijt of gezellige diners. De keuken is voorzien van alle moderne gemakken, waaronder een natuurstenen werkblad, gasfornuis, heteluchtoven, vaatwasser en ijskast. Naast de keuken bevindt zich een handige berging, ideaal voor het opbergen van voorraad en keukengerei.
De aangrenzende leefruimte straalt warmte uit met zijn parketvloer en ingebouwde kasten, perfect voor het opbergen van persoonlijke spullen. Vanuit hieruit leidt het schuifraam naar het dakterras, waar men kan genieten van een groen uitzicht en de frisse lucht.
Op de tweede verdieping bevindt zich een overloop die leidt naar een ruime badkamer, compleet met twee afzonderlijke wastafelkasten, een inloopdouche en een rond bad, omringd door veel kastruimte voor opslag. Een balkon aan de badkamer biedt een rustige plek om te ontspannen. De eerste slaapkamer is voorzien van in

Contacter