Duplex à vendre

* 395000€

3 chambres 135 mètres carrés

Immoweb code : 11106633
Immoweb code : 11106633
*hors taxes

Aperçu

3 chambres
135 mètres carrés habitables
Étage : 1

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Ontdek de perfecte balans tussen stijlvol wonen en optimaal comfort in dit schitterende duplex appartement. Dit unieke pand biedt een zeldzame combinatie van ruimte, licht en moderne voorzieningen, waardoor het de ideale keuze is voor wie op zoek is naar iets bijzonders.

Grote Open Keuken:
Een ruime en moderne keuken met dubbele plafondhoogte vormt het hart van het appartement. De keuken is voorzien van hoogwaardige apparatuur en biedt voldoende ruimte voor zowel koken als sociale activiteiten.

Natuurlijk Licht:
Door de vele ramen baadt het gehele appartement in natuurlijk licht. Het extra daglicht zorgt voor een warme en uitnodigende sfeer in elke kamer.

Ruime Living:
De grote living is perfect voor ontspanning en entertainment, met genoeg ruimte voor een comfortabele zithoek en eetgedeelte.

Immense Terrassen:
Geniet van de buitenlucht op een van de twee grote terrassen. Met zonlicht van oost naar west, kunt u de hele dag door van de zon genieten.

Naast de ruime kamers, dubbele douchekamers, beschikt het appartement over twee extra bergingen, één voor het plaatsen van een extra koel -en vrieskast (inbegrepen bij deze verkoop) samen met was -en droogmachine (niet inbegrepen bij deze verkoop) en een tweede ideaal voor jassen, schoenen en andere spullen.

Dit uniek appartement omvat ook een heel brede ondergrondse parkeerplaats geschikt voor uw wagen en een motor(-fiets) en grote berging, ideaal voor het opbergen van al uw andere spullen.

Verkoop: onder BTW-stelsel

Contacter