Duplex à vendre

365000€

4 chambres 300 mètres carrés

Immoweb code : 11346755
Immoweb code : 11346755

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
300 mètres carrés habitables
Étage : 1

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Bent u op zoek naar een ruim appartement aan de rand van Aalst dat net dat tikkeltje meer heeft? Dan is dit exclusief vastgoed met luxueuze afwerking en groot terras in Erembodegem misschien wel wat u zoekt.

De ligging is op zijn minst gunstig te noemen, tussen Affligem en Aalst, dus vlakbij de opritten van de E40, maar evengoed op wandelafstand van alle voorzieningen, winkels én het treinstation in centrum Erembodegem.

U heeft bovendien de mogelijkheid om de achterliggende tuin van meer dan 500m² apart aan te kopen. Deze is ZO gericht en biedt een gevarieerd aanbod aan bomen, planten, groenten en fruit.

De klassevolle burgerwoning gekoppeld aan een uniek fabriekspand werd tussen 2016 - 2017 volledig gerenoveerd tot een pareltje. De gebruikte materialen zijn van superieure kwaliteit, wat deze eigendom alle eer aan doen.

De leefruimte bevindt zich op de 1ste verdieping van het achtergelegen fabrieksgedeelte. Woorden schieten tekort om de sfeer en de charme te omschrijven. De imposante woonkamer met originele sheddaken, parketvloer, ramen en deuren, doen u alvast wegdromen. Op het aanpalend terras van 40m² heeft u een prachtig zicht op de tuin. Ook de halfopen hypergeïnstalleerde keuken met prachtige parket is meer dan het vermelden waard.

Op de 1ste verdieping van het hoofdgebouw treffen we naast 2 mooie slaapkamers (waarvan een met dressing) ook een recent gerenoveerde badkamer aan met bad, douche, toilet en lavabo.

Via een vaste trap bereiken we de zolderverdiep…

Contacter