Duplex à vendre

278000€

2 chambres 91 mètres carrés

Immoweb code : 11292858
Immoweb code : 11292858

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
91 mètres carrés habitables
Étage : 2

Description

Prachtig duplex-appartement met 2 slaapkamers en garage in …

In het centrum van Aartrijke huisvest deze recente residentie (2016) met op de bovenste verdieping een twee slaapkamer duplex. Op een sprong van meerdere winkel -en horeca aangelegenheden kent deze een uiterst goede ligging.

Via de inkomhal krijgen we toegang tot de ruime woonkamer die rechtstreeks overloopt naar de keuken. Deze is voorzien van koelkast, oven, keramische kookplaat, dampkap en spoelbak. Aansluitend aan de keuken is er een ruime berging waar alle technieken zijn geplaatst en het zonneterras. Verder is er op deze verdieping een ruime slaapkamer met onmiddellijke toegang tot de badkamer. Hier is een douche aanwezig en badkamermeubel met enkele wastafel. Op de bovenverdieping is er een tweede ruime slaapkamer met diverse opbergmogelijkheden en een apart toilet. De vide kan tevens gebruikt worden als bureauruimte.

Als pluspunt hoort bij dit appartement een garage met elektrische poort die we terugvinden op de gelijkvloerse verdieping!

Het volledige appartement is verwarmd op aardgas, voorzien van dubbele beglazing en raamwerk in PVC. Tevens is er binnen het gebouw nog een volledig ventilatiesysteem aanwezig.

Aarzel niet, leg vrijblijvend uw afspraak vast en maakt van dit appartement uw thuis!

Troeven
*Centrum Aartrijke
*Bouwjaar 2016
*Prijs is inclusief garage
*Kwaliteitsvolle afwerking


1) Stedenbouwkundige bestemming
Wg: Woongebied
2) Beschermd erfgoed: neen
3) Geïnventariseerd erfgoed: niet van toepassing
4) Keuringsattest elektriciteit: ja (conform)

Contacter