Duplex à vendre

495000€

3 chambres

Immoweb code : 11277528
Immoweb code : 11277528

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
Étage : 1

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Op wandelafstand van het MAS en fietsafstand van Antwerpen centrum, in een bruisende en jonge buurt ligt dit duplex appartement nabij het nieuwe havenhuis.

Via een gemeenschappelijke inkom heb je toegang tot het lichtrijke en ruim appartement van ca 113 m2 groot met uitzonderlijke plafondhoogte van 4m hoog.

Op het gelijkvloers bevindt zich de volledig uitgeruste keuken met aansluitend een ruime berging (incl. voorziening droog- en wasmachine aansluitingen). Verder door de gang is een eerste toilet en een bijzonder gezellige leefruimte met privatief terras en een ruime gemeenschappelijke tuin.

Via de trap bereik je de 2e verdieping met een eerste slaapkamer of bureau, een ruime badkamer met douche en badkamermeubel met 2 lavabo's, een tweede slaapkamer of dressing, een master bedroom en een tweede toilet. In de gang is een ingemaakte kast. Alle gordijnen zijn op maat gemaakt.

Kortom, de ideale woning voor wie opzoek is naar ruimte, rust, licht en toch op een boogscheut verwijderd van Antwerpen centrum.

Met een E35 E-peil woon je hier zéér future-proof en ben je zeker van een lage energiefactuur.

Deze zonnige en duurzame duplex met aparte en grootste kelderberging is te koop vanaf 495.000 euro excl. kosten.
Mogelijkheid tot aankoop van ondergrondse autostaanplaats aan 40.000 euro excl. kosten.

Contacter