Duplex à vendre

388000€

3 chambres 105 mètres carrés

Immoweb code : 11144476
Immoweb code : 11144476

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
105 mètres carrés habitables
Étage : 3

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Dit moderne en instapklare appartement is gelegen in de prachtige badplaats Bredene, op slechts een steenworp afstand van het strand. Het appartement bevindt zich in een standingvol gebouw uit 2010 en beschikt over een bewoonbare oppervlakte van 105m2.

Dit lichtrijk appartement beschikt zowel voor- als achteraan over een zonnig terras met een open zicht, waar u kunt genieten van de frisse zeelucht en de rustige omgeving. Daarnaast is er mogelijkheid tot aankoop van een autostandplaats voor het gebouw!

Het appartement beschikt over een lichtrijke living bestaande uit een eet- en zitplaats, een kwalitatieve keuken en op de 4e verdieping 3 ruime slaapkamers voorzien van massief parket.
De ruime badkamer is voorzien van zowel een ligbad als een douche, wat zorgt voor extra comfort en luxe. Er is tevens voldoende bergruimte in het appartement aanwezig en er is een gemeenschappelijke fietsenberging voorzien!

De ligging van het appartement is ideaal, dicht bij de prachtige Bredene-Duinen en op loopafstand van het strand. De EPC-waarde van 135 kWh/(m2 jaar) en het energielabel B zorgen voor een energiezuinige woning.

Kortom, dit appartement biedt alles wat u nodig heeft om comfortabel te wonen of voor een ontspannen verblijf aan de Belgische kust. Met zijn kwalitatieve inrichting en prachtige ligging, is dit de perfecte plek om te genieten van alles wat Bredene te bieden heeft.

Contacter