Duplex à vendre

1 chambre 75 mètres carrés

Immoweb code : 10710309
Immoweb code : 10710309

Aperçu

1 chambre
1 salle de bains
75 mètres carrés habitables
Étage : 2

Description

Appartement

Désolé il n'y a pas de traduction française. Dit duplex-appartement is gelegen in een rustige groene omgeving op wandelafstand van winkels en openbaar vervoer.
In het gebouw is er een lift aanwezig.
Wanneer we het appartement betreden komen we binnen in een ruime inkomhal, dewelke toegang verleent tot de woonkamer, badkamer en het terras.
Via de trap, die zich ook situeert in de inkomhal, kan men naar de slaapkamer die reeds voorzien werd van ingebouwde kasten.
Het appartement beschikt over een ruime, lichte woonkamer met een aangrenzende keuken. De woonkamer is voorzien van prachtige parketvloer, die na een opfrissing weer helemaal kan stralen.
De troef van dit appartement is zonder twijfel het ruime terras aan de achterzijde van het gebouw. Deze heeft een oppervlakte van 21 m² en is de hele dag voorzien van zon. Bbq, lounge, eettafel,... alles past en kan op dit terras!

Ideaal als eerste appartement (geniet van een korting op de verkooprechten van €2800,00 bij aankoop eerste en enige eigendom) of als investering (mogelijke huurprijs €800/maand).

De garage achter het gebouw is optioneel bij aan te kopen aan € 25.000.
Het appartement is vrij bij akte.

Contacter