Duplex à vendre

315000€

3 chambres 160 mètres carrés

Immoweb code : 11337129
Immoweb code : 11337129

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
160 mètres carrés habitables
Étage : 1

Description

Appartement

Désolé il n'y a pas de traduction française. Zéér ruim duplex appartement met 3 terrassen.
In een zijstraat van de Sint-Truidersteenweg net buiten de grote ring van Hasselt vindt u dit volledig instapklaar appartement. De bereikbaarheid is enorm goed door de E313 die op 5 min rijden ligt.
Deze duplex is gelegen in een knap gebouw van 2012 met slechts twee eenheden. Via de private voordeur komt u terecht in de inkomhal met trap. Op de eerste verdieping komt u in de open leefruimte waar de woonkamer, eetkamer in keuken in verbinding staan met elkaar. Alles is mooi afgewerkt met een tegelvloer die overigens gemakkelijk is in onderhoud. De keuken is volledig geïnstalleerd met alle comfort. Aansluitend is er een ruim terras aanwezig met automatische luifel en ingebouwde verlichting. Daarnaast is er een praktisch en ruime wasplaats en berging. Als laatst vindt u op deze verdieping nog een ruime slaapkamer die ook kan worden ingedeeld als bureauruimte voor diegene die van thuis uit werken. De tweede verdieping is ingedeeld met badkamer, twee slaapkamers en twee terrassen.
Vooraan het gebouw is er plaats voor twee wagens om privé te parkeren. Kortom, de ideale opportuniteit om als gezin comfortabel te wonen.

Extra's:
- Goed onderhouden en volledig instapklaar
- Geen gemeenschappelijke kosten
- Enorm veel ruimte en praktische indeling Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.22

Contacter