Duplex à vendre

299000€

4 chambres 177 mètres carrés

Immoweb code : 11113867
Immoweb code : 11113867

Aperçu

4 chambres
2 salles de bains
177 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Dit ruime appartement met duplex in Tuilt (Kuringen) is een ideale keuze al je op zoek bent naar comfort en voldoende ruimte. Met vier slaapkamers en een bewoonbare oppervlakte van 177m² biedt dit appartement voldoende mogelijkheden voor een groot gezin.

Het appartement is gebouwd in 1999 en heeft een modern ontwerp dat perfect past bij de stedelijke omgeving van Hasselt. Het beschikt over een terras waar u kan genieten.

Met een energielabel B is dit appartement ook nog eens energiezuinig, waardoor u kunt genieten van lagere energiekosten. De twee badkamers zijn een extra voordeel.

De huidige indeling is als volgt: Via de privatieve ingang komt u in de inkomhal met rechtstreekse toegang tot 2 slaapkamers (waarvan 1 met badkamer) Tevens mogelijkheid tot bureel. De woon- en eetkamer maken één geheel met aansluitende de open keuken en aparte, ruime, berging/wasplaats. Via de draaitrap komt u op de bovenverdieping met één ruime slaapkamer en een 2de slaapkamer of bureel/dressing. Eveneens is er ook de ruime badkamer met dubbele lavabo, bad en toilet.

Daarnaast biedt dit appartement ook één parkeerplaats, dewelke inbegrepen is in de vraagprijs.

Het appartement is tevens gunstig gelegen en dit nabij de autosnelweg E313, het centrum van Hasselt en de aanpalende gemeente Bolderberg.

Geen gemeenschappelijke kosten!

Bron bewoonbare oppervlakte: EPC verslag.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Contacteer ons op het nummer 011/96.49.96 of [email protected]

Contacter