Duplex à vendre

320000€

33 mètres carrés

Immoweb code : 11093219
Immoweb code : 11093219

Aperçu

33 mètres carrés habitables
Disponible le : 01/08/2024
Étage : 3

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Binnen de ring van Leuven vind je residentie Florian terug. De residentie wordt momenteel volop gerenoveerd en zal ingedeeld worden in 8 hoogwaardig afgewerkte luxe-units. Niet alleen worden er zonnepanelen voorzien, maar de residentie zal ook uitgerust zijn met een krachtig WIFI-netwerk, videofoon per unit, eigen keuken met vaatwasser, eigen moderne badkamer, etc.

De luxueus afgewerkte duplexstudio van ruim 33m2 groot beschikt over een keuken, leefruimte, slaapkamer en badkamer. De unit is ook voorzien van airco.

Residentie Florian beschikt over een bijzonder interessante ligging, binnen de ring van Leuven maar rustig gelegen. Op 700 meter van Campus Gasthuisberg en op 6 minuten fietsen van Imec.

Kortom, deze gerenoveerde duplexstudio in Leuven is de ideale plek om te wonen en te studeren. Met alle benodigde voorzieningen en gelegen in centrum Leuven, biedt deze flat alles wat een student nodig heeft voor een comfortabel en aangenaam verblijf in deze bruisende studentenstad.

Beschreven prijs is exclusief meubelpakket, dit kan optioneel bijgekocht worden.

Voor meer informatie over de investeringsmogelijkheden bij Syus kan u altijd contact opnemen via 016/670.670 of via [email protected]. Voor meer informatie over het pand zelf verwijzen we graag door naar onze projectpagina: https://www.syus.be/project/residentie-florian/

Contacter