Duplex à vendre

479000€

3 chambres 159 mètres carrés

Immoweb code : 11256406
Immoweb code : 11256406

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
159 mètres carrés habitables
Étage : 1

Description

Duplex

Désolé il n'y a pas de traduction française. Ontdek deze prachtige vernieuwbouw duplex die een subliem loftgevoel omarmt. Een grondige transformatie heeft deze woning naar de hoogste hedendaagse standaarden gebracht, waarbij elk detail is doordrenkt van verfijning en kwaliteit, waardoor een harmonieuze look and feel doorheen de hele ruimte ontstaat.

Deze woning verwelkomt u met een ruime inkomhal en traphal, met aparte (fietsen)berging. Wanneer u bovenkomt bevindt er zich een apart toilet voor extra comfort. De open keuken vloeit elegant over in de leefruimte. De luxueuze afwerking geeft een gevoel van ruimtelijkheid. Aansluitend vinden we nog een ruim terras om volledig tot rust te komen.

Op de tweede verdieping vindt u twee ruime slaapkamers en een badkamer van onberispelijke kwaliteit, waar u kunt genieten van ontspannende momenten na een lange dag.

De strategische ligging nabij invalswegen garandeert een vlotte bereikbaarheid, terwijl de beschikbare parkeergelegenheid uw comfort en gemak verzekert.
De woning bevindt zicht op een boogscheut van de Nete, waar u prachtige wandelingen langs het water en de stadsvesten van Lier kan maken.

Wees er snel bij zodat u dit pareltje nog volledig naar eigen wensen kan aanpassen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Verkoop valt onder registratierechten (geen btw).
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel

Contacter