Duplex à vendre

* 497000€

3 chambres 144 mètres carrés

Immoweb code : 10658670
Immoweb code : 10658670
*hors taxes

Aperçu

3 chambres
144 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Dit charmante duplex appartement in Pellenberg/Lubbeek is een ware parel op de vastgoedmarkt. Met een royale bewoonbare oppervlakte van 144m2, verspreid over twee verdiepingen, biedt het ruimte en comfort. Het appartement beschikt over drie sfeervol ontworpen kamers, waarbij elk detail zorgvuldig is overwogen om een harmonieuze woonomgeving te creëren.

De luxe afwerking van het appartement is nog te kiezen door de kopers, wat een unieke kans biedt om een persoonlijke touch aan de ruimte te geven. Of het nu gaat om moderne, strakke lijnen of een meer klassieke, warme stijl, de mogelijkheden zijn eindeloos en garanderen een resultaat dat perfect aansluit bij uw wensen en voorkeuren.

Een van de meest opvallende kenmerken van dit appartement is de privétuin van 86m2. Deze buitenruimte is een zeldzame vondst in een duplex appartement en biedt een heerlijke plek voor ontspanning, tuinieren of buiten dineren in de warmere maanden. Het vormt een vredige oase waar u kunt ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven.

De locatie in Pellenberg/Lubbeek combineert het beste van twee werelden: de rust en schoonheid van een residentiële wijk met de nabijheid van stedelijke voorzieningen. Dit maakt het appartement niet alleen een aantrekkelijke woonplek, maar ook een waardevolle investering.

Ce bien fait partie du projet Ganzendries 8

Contacter