Duplex à vendre

4 chambres 218 mètres carrés

Immoweb code : 11131903
Immoweb code : 11131903

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
218 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

duplex

Désolé il n'y a pas de traduction française. Lichtrijk duplex-appartement met 4 slaapkamers en ruim terras te merchtem

Dit mooi duplex-appartement met een bewoonbare oppervlakte van 218 m² heeft een privé-lift, het appartement bevindt zich op de tweede en derde verdieping.

Dit appartement bevindt zich in een kleinschalige residentie vlakbij het centrum. Dit is werkelijk een toplocatie om te wonen.
Het appartement heeft een ruime woonkamer (62 m²), een keuken die voorzien is van alle comfort, met toegang tot het ruime terras waar het gezellig vertoeven is.
Vanop het terras hebt u zicht op de gemeenschappelijke tuin.
Op de verdieping hebt u de nachthal met een 2de toilet, een luxueuze badkamer (ligbad, douche en dubbele lavabo), 4 grote kamers met ingemaakte kasten en een dressing. Er is eveneens een afzonderlijke berging/wasplaats.

Het appartement wordt gekenmerkt door licht, ruimte, veel opbergruimte en alle modern comfort. Dit appartement is goed onderhouden.
Er is een mogelijkheid tot aankoop van 1 of meerdere garages. Het appartement heeft een gunstige EPC, klasse B.

Bent u op zoek naar een mooi instapklaar appartement met een aangenaam terras, voorzien van alle modern comfort op een mooie locatie en dichtbij het centrum.
Aarzel dan niet en maak snel een afspraak! Info of bezoek, contacteer Ann Hemelaer op 0477 41 46 16 of [email protected]

Contacter