Duplex à vendre

295000€

1 chambre 85 mètres carrés

Immoweb code : 10760251
Immoweb code : 10760251

Aperçu

1 chambre
1 salle de bains
85 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Rez-de-Chaussée

Désolé il n'y a pas de traduction française. !!! NOG TWEE APPARTEMENTEN TE KOOP !!! Dit NIEUWBOUW energiezuinig duplex appartement in opbouw, 2 de verdieping, zal gelegen zijn in een prachtig kleinschalig nieuwbouwproject bestaande uit 5 appartementen. Het project is gelegen op wandelafstand van Station en Centrum Ninove en heeft een goede verbinding met de belangrijkste invalswegen. Als koper heeft U inspraak in de binnenafwerking volgens de budgetten opgenomen in het verkooplastenboek. Het appartement zal worden afgewerkt met hoogwaardige materialen.

Het DUPLEX appartement is als volgt ingedeeld:
Inkomhal met apart gastentoilet, berging, achteraan zithoek met balkon (2,60m²) en vooraan ingerichte keuken met eethoek uitgevend op terras.
Op verdiep: overloop, slaapkamer en een badkamer met douche.

Mogelijkheid tot aankopen van een autostaanpaats of garagebox. Deze bevinden zich achteraan terrein, alsook de gemeenschappelijke huisvuilberging en fietsenstalling.

Troeven: Zonnepanelen - Warmtepomp (vloerverwarming) - Geen lift aanwezig, maar wel een goederenlift (ideaal voor de boodschappen) - ALU/dubbele beglazing. De werken zijn gestart, oplevering voorzien voor eind 2024.

Contacter