Entrepôt à vendre

406800€

Immoweb code : 10573962
Immoweb code : 10573962

Aperçu

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Splinternieuwe magazijnen, kantoor en appartement beschikbaar in het 'Bedrijvenpark ADJ8'. Prestigieus project op vlak van energieprestatie, lage milieu-impact en werkcomfort. Strategisch gelegen in de Anthonis De Jonghestraat te Sint-Niklaas die een vlotte verbinding geeft naar de E17, Sint-Niklaas, Beveren en Nieuwkerken-Waas. Dit bedrijvenpark zal ontwikkeld worden in 2023.

Het is een kwalitatief project met 5 KMO UNITS waarbij we duurzame materialen gebruiken. Al deze units mogen verhuurd worden en zijn ideaal als investering.

Bent u op zoek naar een magazijn met een volwaardig eerste verdiep? Of een magazijn met een appartement boven zodat u bij uw zaak kan wonen? Dan zijn deze units iets voor jou!

Unit 1 bestaat uit een magazijnruimte beneden met grote industriële poort, betonvloer, inkomdeur apart, elk unit beschik over een eigen regenput en septische put, afzonderlijke afvoeren met op het 1e verdiep een appartement. Deze units zijn grondgebonden, toch het appartement beschikt over een afzonderlijke inkom, zodat men niet door het magazijn hoeft om het appartement te betreden.
Unit 2 met 1e verdiep heeft verschillende mogelijkheden, het kan ingericht worden als kantoor, opslagruimte, stockage, archief, showroom, toiletvoorziening, kleedkamer = tal van mogelijkheden. Unit 1 en 2 beschikken over liftput zodat u een lift kan installeren
Unit 3-4-5 beschikken niet over een verdiep.

Deze units worden casco afgewerkt en zijn +- 100m² grondopp. excl. parking

Contacter