Ferme à vendre

7 chambres

Immoweb code : 6463166
Immoweb code : 6463166

Aperçu

7 chambres
3 salles de bains

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze volledig instapklare, gerenoveerde villahoeve op ca. 80 are ligt slechts op enkele minuten van het centrum van Wuustwezel en de Nederlandse grens, is vlot bereikbaar via de E19 Antwerpen-Breda en geniet van een prachtig open zicht op weiden.

De hoofdwoning bestaat uit een riante woonkamer op parket en een extra ruimte op hoogwaardige tegels, momenteel ingericht als bureau, met een uniek zicht op de tuin en weiden achter de woning, een uitgeruste keuken met aangrenzende berging en zeer ruime ingebouwde kasten, een inkomhal en een gastentoilet. Het terras grenst aan de woonkamer. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers waarvan 2 zeer ruime en een badkamer met wastafel, ligbad en inloopdouche.
Hiernaast, in ditzelfde gebouw, iser een tweede woning met woonkamer, uitgeruste keuken, toilet en op de eerste verdieping een grote slaapkamer met badkamer. De 2 woonruimtes werden vroeger verbonden door een deur die momenteel dichtgemetseld is. Dit kan echter gemakkelijk weer ongedaan gemaakt worden. Ook kan men een doorgang maken op de eerste verdieping. Op die manier kan men de hoofdwoning fel uitbreiden.

Naast de hoeve bevindt zich een dubbele garage die in verbinding staat met het half-open poolhouse. Het zwembad kan verwarmd worden.

Op het perceel staat ook een grote schuur. Deze is momenteel ingericht als gastenverblijf, toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Op de benedenverdieping vindt u een ruime leefruimte, een keuken (overal onderrijdb

Contacter