Gîtes à vendre

238000€

2 chambres 80 mètres carrés

Immoweb code : 11112857
Immoweb code : 11112857

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
80 mètres carrés habitables
6812 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Vakantieverblijf gelegen op een uiterst rustige en groene locatie

Locatie:
De chalet is prachtig gelegen tussen Merksplas en Hoogstraten.

Omschrijving:
We betreden de chalet in de grote leefruimte die bestaat uit een zithoek met eethoek en open keuken. De ruimte is afgewerkt met een laminaat vloer en geniet van een grote houtkachel die de gehele chalet van een gezellige warmte kan voorzien. De open keuken beschikt over voldoende kastruimte. Verder treffen we hier twee slaapkamers die gelijk zijn in oppervlakte en een badkamer in het midden. De badkamer is voorzien van een douche, een toilet en een meubel met wastafel. De chalet is zelfvoorzienend en beschikt over een hervulbare watertank van 1.000 liter, een zonnepaneel met accu en een generator om elektriciteit op te wekken. Buiten geniet men van een overdekt terras, een prachtig bosperceel en een vijver. Ideaal voor natuurliefhebbers!

Extra:
- Unieke locatie
- Rust & privacy
- Moderne constructie
- Renovatieverplichting residentiële gebouwen van toepassing. Meer info: https://energiesparen.be/renovatieverplichting.
- Niet vergunde constructie aanwezig
- PV van toepassing Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Contacter