Horeca à vendre

648000€

397 mètres carrés

Immoweb code : 11327919
Immoweb code : 11327919

Aperçu

397 mètres carrés habitables
2645 mètres carrés de terrain
Étage : 0

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Zeer goed en centraal gelegen multifunctioneel handelspand, momenteel vergund als restaurant en dit gelegen te Stokrooie (Hasselt)

Het volledige gebouw werd gerenoveerd (1999 en 2004) en heeft tal van troeven om, mits verkrijgen van de nodige vergunningen, een andere invulling te verkrijgen.
Men bereikt de inkom via de naastliggende oprit aan de linkerzijde. U komt hier uit op de achterliggende en ruime parking. Via de tuin en het terras komt u aan de inkom van het handelspand. Hier is een zeer grote open ruimte met voldoende ruimte voor diverse indelingen. Op de bovenverdieping is er ook nog plaats genoeg voor een eigen indeling te creëren.
Verder zijn op de gelijkvloerse verdieping nog de sanitaire voorzieningen.
Aansluitend aan de open ruimte is er een keukenvoorziening. Hier heeft u toegang tot de buitenruimte met aangrenzende stockageplaats.

Via een vaste interne, doch aparte trap komt u uit op het appartement dewelke momenteel op verdieping 1 voorzien is van drie ruime slaapkamers, een volledig geïnstalleerde badkamer en een ruime en lichtrijke woonkamer met half open keuken. Aansluitend aan de woonkamer is er nog een privé dakterras voorzien.
Op de 2de verdieping is er nog de masterbedroom met open dressing en bureelruimte voorzien.

Bron bewoonbare oppervlakte: EPC verslag.

De pluspunten samengevat:
- Centrale ligging en dit nabij het Albertkanaal en het fietsroutenetwerk
- in de nabijheid van het circuit van Zolder alsook de autostrade
- ruime privé parking
- E

Contacter