Horeca à vendre

160000€

Immoweb code : 11413842
Immoweb code : 11413842

Aperçu

60 mètres carrés de terrain
Étage : 0

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Net buiten het bruisende centrum van Lokeren bevindt zich een horecagelegenheid met een unieke locatie. Dit pand is voorzien van een energielabel D, wat betekent dat het goed geïsoleerd is en relatief energiezuinig in gebruik.

De horecagelegenheid biedt tal van mogelijkheden voor ondernemers die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Met een ruime keuken en een gezellige zitgedeelte is dit pand geschikt voor diverse horecaconcepten, zoals de huidige uitbating als frituur.

Er is ook een autostaanplaats in de garage van de residentie inbegrepen, welke momenteel wordt verhuurd aan 40 euro per maand.

Het pand is gunstig gelegen in de nabijheid van andere voorzieningen, zoals winkels, openbaar vervoer en recreatiemogelijkheden. Hierdoor is het pand goed bereikbaar voor zowel klanten als personeel. Bovendien biedt de levendige omgeving volop kansen om een gevarieerd en trouw publiek aan te trekken.

Kortom, dit unieke horecapand in Lokeren is een uitgelezen kans voor ondernemers die hun droom in de horecasector willen verwezenlijken. Dit pand is een veelbelovende investering voor de toekomst.

Contacter