Horeca à vendre

295000€

Immoweb code : 11205051
Immoweb code : 11205051

Aperçu

70 mètres carrés de terrain
Étage : 0

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Stap binnen in dit prachtige handelspand op een toplocatie in het hart van Moorsele! Momenteel schittert dit pand als een welvarend restaurant, maar de mogelijkheden zijn grenzeloos.

Bij binnenkomst word je begroet door een stijlvolle inkomhal, die de perfecte eerste indruk creëert voor jouw gasten. Het restaurant is slim verdeeld over twee verdiepingen, waardoor de ruimte optimaal wordt benut en een unieke sfeer ontstaat.

Op het gelijkvloers bevindt zich een praktische toog. De keuken is uitgerust met hoogwaardige apparatuur, wat het een droomplek maakt voor elke ambitieuze chef-kok. Bovendien is er een handige opbergplaats om alle benodigdheden geordend te houden.

De eetruimte op het gelijkvloers biedt een warme en gezellige setting voor gasten om te genieten van heerlijke gerechten.

Op de bovenverdieping bevinden zich moderne sanitaire voorzieningen, zodat gasten gemakkelijk toegang hebben tot frisse faciliteiten. Daarnaast is er nog een extra zitgedeelte op de bovenverdieping, waar gasten kunnen ontspannen en genieten van de rust in combinatie met de levendige sfeer van het restaurant.

Een extra troef van dit pand is de kelder, die kan dienen als opslagruimte voor voorraad of als uitbreiding van de huidige activiteiten.

Maar wat dit pand echt uniek maakt, is het prachtige terras op deze toplocatie. Gasten kunnen buiten dineren te midden van het groen, wat een onvergetelijke ervaring biedt die ze zeker zullen koesteren.

Bovendien hoef je je geen zorgen te maken ove

Contacter