Immeuble à appartements à vendre

930000€

6 chambres

Immoweb code : 11104781
Immoweb code : 11104781

Aperçu

6 chambres

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Volledig gerenoveerd en vergund opbrengsteigendom met drie ruime en zonnige appartementen (+/- 90 m2) en 3 garageboxen gelegen in een van de meest aantrekkelijke wijken van Wilrijk.
Maurice Leytensstraat is gelegen tussen de Grote Steenweg en de Prins Boudewijnlaan, op wandelafstand van trams en bussen.
Het is ook uitstekend gelegen vlakbij de grote invalswegen van Antwerpen, scholen en winkels.
Bij het betreden van de lichte inkomhal voelt u al dat dit gebouw rust en charme uitstraalt.
De 3 appartementen hebben dezelfde indeling: een ruime inkomhal die toegang verleent tot een zonnige living en eetkamer van 33m2. Een aparte geïnstalleerde keuken. Achteraan bevinden zich de twee grote slaapkamers. Het appartement op gelijkvloers heeft een deur naar de gezellige tuin achteraan. Verder is er een douchekamer met een aansluiting voor wasmachine. De hoogrendementsketel bevindt zich in een aparte berging. De appartementen op de 1ste en 2de verdiepingen genieten van gezellige terrassen over gehele breedte van het gebouw.
Het gebouw is een betonnen constructie en heeft individuele kelders. Aparte meters voor elektriciteit en gas zijn aanwezig. Elk appartement beschikt over een nieuwe hoogrendement combiketel. Het dak is reeds vernieuwd en voldoet aan de huidige normen.
Er is geen lift en er zijn amper algemene kosten.
Dit gebouw garandeert een goed rendement zonder zorgen. Elk appartement wordt momenteel verhuurd aan €780/m en de drie garageboxen aan €90/m. Het bezoek waard!

Contacter