Immeuble à appartements à vendre

Faire offre à partir de 360000€

3 chambres 587 mètres carrés

Immoweb code : 10901286
Immoweb code : 10901286

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
587 mètres carrés habitables
533 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Heel ruime handelszaak (+/- 425m²) met bovengelegen instapklare woonst op een ideale locatie.

In het hartje van Assenede ligt dit pand gelegen op wandelafstand van het openbaar vervoer en met een vlotte verbinding naar de invalswegen E34 en R4.

De handelsruimte kan gebruikt worden voor alle soorten winkels, bureaus, kantoorruimtes, praktijkruimte (dokter, schoonheidsspecialiste, kinesist, kapper,...),

Het pand bestaat uit twee entiteiten, handelsruimte (winkelruimte, bureau, opslagruimte,...) en woonst.

Indeling

Handelspand:

Op dit moment is het handelspand één grote ruimte met apart toilet en berging. Deze kan opgedeeld worden in verschillende ruimtes. Via de trap is er toegang naar het eerste verdiep dat kan betrokken worden bij het handelsgedeelte of als zolder/opslagplaats kan gebruikt worden.

Woning:

Met de trap in de handelsruimte kom je in de prachtige, landelijke woonst. Via de centrale hal kom je terecht in de volledig ingerichte keuken met ontbijthoek. Aansluitend is er de uitgestrekte, gezellige woonkamer met gashaard.

Er is plaats voorzien voor een eet- en zitplaats en een bureauruimte. Verder is er de badkamer, een apart toilet en de veranda met zicht op het grote dakterras. Boven zijn er drie volwaardige slaapkamers en de zolder. Voor de woonst is een garage mat automatische poort. De handelsruimte en de woning zijn grotendeels gerenoveerd in 2013.

Troeven


grondoppervl

Contacter