Immeuble commercial mixte à vendre

990000€ Ancien prix 1 030 000 €

402 mètres carrés

Immoweb code : 11004970
Immoweb code : 11004970

Aperçu

402 mètres carrés habitables
105 mètres carrés de terrain
10.477,00 € m²
Étage : 0

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Een unieke investeringsmogelijkheid op een prominente locatie in het historische hart van Antwerpen.

Dit traditionele diephuis “Sint-Franciscus en Exter” met historische waarde werd gebouwd in de tweede helft van de 16de/eerste helft van de 17de eeuw en weerspiegeld de tijd van de Gouden Eeuw.

Het uitzonderlijk gebouw, gelegen in een drukke voetgangerszone tussen de Groenplaats en de bekende Meir shopping straat, biedt een indrukwekkende kans voor investeerders. Het pand is gelegen op wandelafstand van alle toeristische trekpleisters zoals de OLV-Kathedraal, het Stadhuis, de St-Carolus Borromeuskerk en het Hilton hotel. Met “Le Pain Quotidien” als recent nieuwe buur zal de commerciële waarde van dit unieke pand alleen nog maar stijgen.

Het gebouw bestaat uit een ruime, hoge, droge kelder en vijf bouwlagen met een achterbouw van twee bouwlagen. Momenteel is het pand opgedeeld in een commerciële ruimte op de begane grond en drie appartementen daarboven, waarvan één duplex op de bovenste verdieping. Het handelsgelijkvloers staat momenteel leeg en de bovenliggende verdiepingen zijn verhuurd via drie woninghuurcontracten. Met een geschatte huurinkomst van €3.500 per maand voor het gelijkvloers en respectievelijk €695 per maand (1SLK, 1BDK), €590 per maand (1SLK, 1BDK) en €675 per maand (2SLK, 1BDK) voor de verdiepingen, biedt dit pand een aantrekkelijk rendement.

Voor geïnteresseerden zijn documenten beschikbaar op aanvraag, waaronder gedetailleerde opmetingsplannen (pdf

Contacter