Immeuble commercial mixte à vendre

2900000€

1800 mètres carrés

Immoweb code : 10423953
Immoweb code : 10423953

Aperçu

7 salles de bains
1800 mètres carrés habitables
2600 mètres carrés de terrain
Étage : 0

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
HORECAZAAK MET HANDELSPAND, WONING, 2 APPARTEMENTEN OPTIONEEL 2 BOUWGRONDEN MET 2 HUURHUIZEN
TE GROBBENDONK
Dit handelspand is momenteel ingericht als Publieke Sauna, Privé Sauna en Restaurant. Met deze zaak zijn er ontzettend veel polyvalente mogelijkheden.
Naast de zaak is een grote privé woning en boven de zaak zijn er 2 hele ruime appartementen die particulier verhuurd worden.
Optioneel is er recht tegenover de zaak 1 grote bouwgrond (momenteel dienst doet als hele grote parking) en een kleine bouwgrond te koop.
Achteraan de parking is nog een kleine woning die momenteel particulier verhuurd wordt. Op dit laatste kleine bouwgrond staat momenteel een huurhuis die tevens ook nog eens particulier verhuurd wordt. Dit perceel heeft ook 2 garages en een opslagplaats.
Aangezien de huidige eigenaars hun activeit wensen stop te zetten, wordt het handelsfonds van de horecazaak met het volledige pand te koop aangeboden.
Reden van verkoop is dat hun mindervalide kind zware gezondheidsproblemen heeft. Het onroerend goed is een vrij openstaand gebouw en betrekt zich volledig over 2 afzonderlijke bouwpercelen. De handelszaak is nog steeds OPEN tot er een overnemer wordt gevonden... .
VOOR MEER FOTO'S of INFO GELIEVE CONTACT MET ONS OP TE NEMEN.
Het pand is te groot om alles in kaart te brengen....

Contacter