Immeuble commercial mixte à vendre

489000€

868 mètres carrés

Immoweb code : 11304614
Immoweb code : 11304614

Aperçu

2 salles de bains
868 mètres carrés habitables
766 mètres carrés de terrain
Étage : 0

Description

Immeuble de rapport - Commercial

Désolé il n'y a pas de traduction française. WINKELRUIMTE MET MAGAZIJN OP TOPLIGGING MET DIVERSE MOGELIJKHEDEN.

Ligging: Commercieel zeer goed gelegen nabij oprit E34. Zeer veel passage met vlotte verbinding naar omliggende gemeenten. Scholen, openbaar vervoer, winkels, industrie... op wandelafstand.
Omschrijving: Het gebouw bestaande uit een commerciële ruimte, bureauruimte, magazijn en woongedeelte maar werd voordien als horecapand gebruikt. Het gelijkvloerse bestaande uit een winkelruimte (169m²) met hiernaast een bureauruimte en inkomhal met toilet van een eventueel te voorzien woongedeelte, ook kan men op het gelijkvloers een recent (2006) magazijn (82m²) terugvinden voorzien van sectionaalpoort. Dit magazijn is volledig onderkelderd (82m²). Het te voorzien woongedeelte (momenteel 56m²) met aparte ingang is via een vaste trap bereikbaar en mag uitbereid worden boven de magazijnruimte.


Kortom een pand met mogelijkheden voor zowel handels als horeca doeleinden top een commerciële TOPlocatie!
CV op gas (HR+ ketel 2013)

EPC Handel: 569kWh/m²/j
EPC Horeca: 808kWh/m²/j
Vg, Wglk, Gmo, GvKr, Gvv
Overstromingsgevoeligheid: P-score: C/ G-score: A

Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor niet-residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.energiesparen.be/nr/renovatieverplichting.

Contacter