Immeuble de bureaux mixte à louer

1100€ + 100€ par mois

Immoweb code : 11328008
Immoweb code : 11328008

Aperçu

288 mètres carrés de terrain
Étage : 0

Description

Immeuble de rapport - Bureaux

Désolé il n'y a pas de traduction française. Ontdek de Perfecte Zakelijke Ruimte in het Hart van de KMO-Zone!

Op zoek naar een ideale locatie voor uw bedrijf? Zoek niet verder! We zijn verheugd om u deze prachtige KMO-units aan te bieden, gelegen in een bruisende KMO-zone. Met een oppervlakte van 288m² bieden deze units een ruime en veelzijdige werkruimte voor verschillende bedrijfsactiviteiten.

Gelegen aan de straatzijde van het terrein, genieten deze units van maximale zichtbaarheid en toegankelijkheid. Het terrein is volledig omheind en beschikt over meerdere toegangswegen, waardoor niet alleen een vlotte bereikbaarheid gegarandeerd is, maar ook een moeiteloze doorstroming van verkeer op de site zelf.

Met een poorthoogte van 4,5m zijn deze units perfect geschikt voor diverse bedrijfsbehoeften. Of het nu gaat om opslag, productie of een combinatie van beide, de mogelijkheden zijn eindeloos. Bovendien is het plaatsen van een uniform reclamepaneel toegestaan, waardoor uw bedrijf zich kan profileren in deze dynamische omgeving.

De unit is uitgerust met water- en elektriciteitsvoorzieningen, waardoor u direct aan de slag kunt zonder gedoe. De huurprijs bedraagt slechts € 1.100/maand + BTW, € 100/maand aan gemeenschappelijke kosten en € 100/maand voorschotten voor het kadastraal inkomen.

Deze fantastische unit is onmiddellijk beschikbaar en klaar om uw bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen. Voor een persoonlijk bezoek ter plaatse of vo

Contacter