Immeuble de bureaux à louer

4800€ par mois

Immoweb code : 10957059
Immoweb code : 10957059

Aperçu

635 mètres carrés de terrain
Étage : 0

Description

Commerce

Désolé il n'y a pas de traduction française. DIT HANDELSPAND EVENTUEEL TE GEBRUIKEN ALS KANTOOR, IN ZIJN GEHEEL OF IN DELEN, BEVINDT AAN "DE VRIJHEID". HET PAND IS ZOWEL TE KOOP ALS TE HUUR !
Deze handelsruimte komt in aanmerking voor diverse doeleinden waaronder bv. een DIENSTENCENTRUM, een galerij, een winkelketen, fitnesscentrum enz... Het is een polyvalente ruimte van 485 m² met heel veel lichtinval
De etalage heeft een straatbreedte van 9 m alsook een ruime inpandige doorloop-etalage. Uniek is namelijk de inpandige talut waardoor deze handelsruimte of kantoor zeer rolstoel toegankelijk is.
Tevens is het handelspand voorzien van een voorraad/stokkageruimte met buitendeur - eventueel bij de handelsruimte te betrekken, een keuken met kitchenette, een vergaderruimte met aansluitend een kantoor - ingericht met kastenwand, 2 bergingen alsook een aparte sanitaire ruimte met 2 toiletten met handenwasser. 2 parkeerplaatsen achter het gebouw. Totale grondoppervlakte 635 m².
Bijzonderheden : uitgerust met een alarm met camera, een gepolierde vloer, toonbank en decoratiekasten zijn nog aanwezig, deels een parketvloer aanwezig en de verwarming is dmv een warmtepomp lucht - lucht. Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Contacter