Immeuble de bureaux à vendre

725000€

287 mètres carrés

Immoweb code : 10678498
Immoweb code : 10678498

Aperçu

287 mètres carrés habitables
704 mètres carrés de terrain
2.526,00 € m²
Étage : 0
Visite virtuelle

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Op zoek naar een nieuwe start voor uw zaak? Een solide vastgoedinvestering met jaarlijks 4% rendement? Dan is dit kantoorgebouw in Gullegem iets voor u!

Dit kantoorgebouw nabij de R8 is de ideale uitvalsbasis om verbinding te maken naar de E403 of E17. Dankzij de ligging en eigen parking achteraan is het voor klanten of personeel goed bereikbaar & makkelijk te parkeren.

Qua indeling heeft het gebouw een centrale inkomhal die uitgeeft op de trap. Vooraan heeft u een automatische ingang, maar ook achteraan is er een aparte toegangsdeur. Er is toegang tot de verschillende lokalen op het gelijkvloers, met o.a. showroom, kitchenette, sanitaire ruimte, burelen en wachtruimte voor gasten. Dankzij de vele vensters geniet je hier de ganse dag door van een mooi verlichte werkplek.

Op het 1e verdiep zijn er landschapsbureaus die een open maar praktische werkplek voorzien. Dankzij o.a. aangepast tapijt & plafondbekleding heerst hier een gecontroleerde akoestiek. Ook hier profiteert u van een 360-graden lichtinval & uitzicht. Dankzij de rollende archiefkasten behoudt u een nette werkplaats & heeft u voldoende stockageruimte. Er is ook nog een weggestopte deur die toegang geeft tot de server- & technische ruimte. Via een paneel in het plafond kan u makkelijk toegang nemen tot de zolder via een uitklapbare zoldertrap.

Meer info mbt het investering in deze opbrengsteigendom, vraag naar uw persoonlijk investeringsrapport.
 

Contacter