Immeuble de bureaux à vendre

Faire offre à partir de 550000€

265 mètres carrés

Immoweb code : 10961550
Immoweb code : 10961550

Aperçu

2 salles de bains
265 mètres carrés habitables
1928 mètres carrés de terrain
2.075,00 € m²
Étage : 0

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Vrijstaand landhuis met 4 slaapkamers, dubbele garage en prachtige verzichten op 1.928m² in Tielt!

Ligging: landelijk en rustig gelegen in Tielt én met prachtige verzichten rondom rond de woning.

Indeling:
Gelijkvloers: via de inkomhal, met bezoekerstoilet met handenwasser, betreden we het landhuis. Een ruime woonkamer met dubbele zithoek, eetplaats en 2 open haarden. De woonkamer wordt verruimd door de veranda. Daarnaast vinden we de volledig uitgeruste en open keuken met ontbijthoek. Verder vinden we de wasplaats met voorziening voor wasmachine, droogkast en enkele spoelbak. Naast de wasplaats is er nog een ruime berging en de technische ruimte. Verdieping 1: 3 ruime slaapkamers en de badkamer met een ligbad, dubbel wastafelmeubelen bidet. Daarnaast is er een douchekamer met douche en tevens is er nog mogelijkheid om een apart toilet te voorzien.

Zolder: de 4de slaapkamer is te bereiken via een vaste trap en de ruime zolder biedt mogelijkheid tot extra slaapkamer(s). Tevens is er een extra zolder boven het sas.

Garage: een dubbele garage met automatische garagepoort.

Burelen: de ruime bureelruimte (± 70m²) is via een aparte inkomhal toegankelijk en biedt de mogelijkheid tot kangoeroewoning, vrij beroep, kantoor, flexiruimte … . Tevens is er een apart toilet.

Tuin + terras: een prachtige en zongerichte tuin met ruim terras en vijverpartij. De tuin is omgeven door variërende boom- en struiksoorten en creëert een absolute oase van privacy en rust.

Contacter