Immeuble industriel mixte à vendre

995000€

998 mètres carrés

Immoweb code : 11393214
Immoweb code : 11393214

Aperçu

998 mètres carrés habitables

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Magazijnruimte: Met een indrukwekkende 783m2 magazijnruimte is er voldoende plaats voor opslag, productie of distributie. Een extra 135m2 mezzanine biedt extra flexibiliteit en ruimte voor verschillende activiteiten.

Kantoorruimte: Het gebouw beschikt over 215m2 kantoorruimte, perfect voor administratieve taken, vergaderingen of het ontvangen van klanten.
Toegang: Met niet één, niet twee, maar drie sectionaal poorten is toegang tot het pand een fluitje van een cent. Efficiëntie en gebruiksgemak staan centraal.

Gelegen in het industriële hart van Lint, geniet dit pand van uitstekende bereikbaarheid. Met nabijheid tot belangrijke verkeersaders en openbaar vervoer, is connectiviteit gegarandeerd. Bovendien bevindt het zich op een strategische positie tussen Antwerpen en Brussel, waardoor het ideaal is voor regionale en nationale activiteiten.

Potentieel: Dit bedrijfsgebouw biedt onbegrensde mogelijkheden voor de nieuwe eigenaar. Renovatie en modernisering kunnen het pand nieuw leven inblazen, terwijl de solide structuur een stabiele basis vormt voor toekomstig succes.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen. De toekomst van uw bedrijf begint hier!

Contacter