Immeuble industriel mixte à vendre

* 249600€

208 mètres carrés

Immoweb code : 11290123
Immoweb code : 11290123
*hors taxes

Aperçu

208 mètres carrés habitables

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Bent u op zoek naar prachtige nieuwbouw opslagruimtes in de buurt van Wielsbeke? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Momenteel zijn onze units volop in aanbouw, maar de constructie is al afgewerkt en we plannen de ingebruikname voor de zomer van 2024.
Onze standaard KMO units zijn te huur of te koop vanaf 130m², inclusief parking. Omdat de binnenmuren nog moeten worden geplaatst, is het ook mogelijk om een dubbele unit te creëren. Alle units zijn bereikbaar via een poort en beschikken over een elektrische aansluiting met 380V. Daarnaast zijn er wachtbuizen voor eventuele wateraansluitingen voorzien. Voor de veiligheid is er een brandcentrale en rookkoepels in alle units, en voor het gemak is er een gezamenlijke keuken, refter en toiletten beschikbaar.
Heeft u interesse in een of meerdere van onze units? Neem dan gerust contact met ons op via [email protected] bel ons op het nummer 03/250.12.23. Op onze website www.beheer.hertsens.eu kunt u ook informatie vinden over opslagruimtes op andere locaties en van andere formaten. Wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte opslagruimte voor uw behoeften.

Contacter