Immeuble mixte à vendre

975000€

820 mètres carrés

Immoweb code : 11337328
Immoweb code : 11337328

Aperçu

820 mètres carrés habitables
450 mètres carrés de terrain

Description

Commerce

Désolé il n'y a pas de traduction française. Veelzijdig Handelshuis met talrijke mogelijkheden!
Op zoek naar een unieke investerings kans? Dit veelzijdige handelshuis biedt een ongekende reeks mogelijkheden voor zowel investeerders als ondernemers.Dit gebouw zit in een patrimonium vennootschap, en zou bij verkoop ook kunnen worden overgedragen via een aandelen overdracht.
Gelegen op een strategische locatie, biedt dit pand de volgende kenmerken:
Dit opmerkelijke handelshuis is een uitstekende kans voor investeerders en ondernemers die op zoek zijn naar een veelzijdig vastgoed. Gelegen op een strategische locatie, aan de rand van het historisch centrum van Antwerpen biedt dit pand het volgende:
Winkelruimte: Op de begane grond vindt u een royale winkelruimte, momenteel van 60m² met een maximale uitbreidings mogelijkheid naar 425m², inclusief ruimtes achteraan. Deze ruimte is ideaal voor een retailzaak, showroom, of elk ander commercieel gebruik. Bovendien kan de grote overdekte opslagruimte ook nog gemakkelijk worden geïntegreerd in de winkelruimte, deze worden momenteel gebruikt als opnamestudio’s en kantoor.
Binnenkoer: De binnenkoer leidt naar kantoren en een loft over drie verdiepingen, compleet met een prachtige daktuin. Hoewel deze loft momenteel niet vergund is als woonruimte, biedt het de perfecte gelegenheid om een exclusieve ruimte te creëren voor creatieve doeleinden of kantoorruimte.
Appartementen: De eerste en tweede verdieping van het gebouw

Contacter